“We breed in a small scale focusing on quality, not quantity. We hope our puppies will bring lots happiness to their families.”


Molli Nyman, Texforrier


“We breed in a small scale focusing on quality, not quantity. We hope our puppies will bring lots happiness to their families.”


Molli Nyman, Texforrier


Puppies


We do not have any puppies at the moment. If you are interested in our future puppy plans, send us an email.

Meillä ei juuri nyt ole pentuja. Jos olet kiinnostunut pentusuunnitelmistamme, otathan yhteyttä sähköpostitse mollinyman@gmail.com tai puhelimitse 044 712 3534 (iltaisin).

Pedigree of the litter - Pentueen sukutaulu


>> Sukutaulu <<
Mitä saat kun hankit Texforrier-pennun?

Hmm, ainakin monta kiloa elämäniloa ja vauhtia!

Koiran ottaminen on iso askel. On hyvä, että koiran ottamista on harkittu tarkoin ja koko perhe on koiran ottamisen puolesta. Koira ei voi koskaan olla lasten vastuulla, vaan perheen aikuiset vastaavat koiran hoidosta. Koira vaatii myös tapaopetusta ja peruskoulutuksen, ollakseen fiksu ja kiva perheenjäsen ja osa yhteiskuntaa.

Kasvattajana toivon, että kasvattini saavat pysyvät ja aktiiviset kodit. Autan ja opastan kaikessa koiranpitoon liittyvässä koko koiran eliniän. On mukava kuulla miten koiran kanssa menee ja mitä sille ja sen perheelle kuuluu!

Pennut luovutetaan:
- 7-8 viikon iässä
- mikrosirutettuina
- eläinlääkärin tarkastamina
- hoito-ohjeen ja ruokapaketin kera

Mikäli haluat tietää enemmän roduista, koiristani, nykyisistä tai tulevista pentueista, ota yhteyttää puhelimitse tai sähköpostitse!