“We breed in a small scale focusing on quality, not quantity. We hope our puppies will bring lots happiness to their families.”


Molli Nyman, Texforrier


“We breed in a small scale focusing on quality, not quantity. We hope our puppies will bring lots happiness to their families.”


Molli Nyman, Texforrier


Puppies


The puppies are here! 10 little Smooth Collies were born on Jyly 11th 2020! Salli got 5 males and 5 bitches. The puppies and mom are doing well. All puppies have found their homes.Dannyn ja Sallin pennut syntyivät! 10 pientä collielasta, 5 urosta ja 5 narttua. Kaikilla pennuilla on jo kodint.

Danny and Salli's puppies are here!

>> Pedigree of the litter <<
Mitä saat kun hankit Texforrier-pennun?

Hmm, ainakin monta kiloa elämäniloa ja vauhtia!

Koiran ottaminen on iso askel. On hyvä, että koiran ottamista on harkittu tarkoin ja koko perhe on koiran ottamisen puolesta. Koira ei voi koskaan olla lasten vastuulla, vaan perheen aikuiset vastaavat koiran hoidosta. Koira vaatii myös tapaopetusta ja peruskoulutuksen, ollakseen fiksu ja kiva perheenjäsen ja osa yhteiskuntaa.

Kasvattajana toivon, että kasvattini saavat pysyvät ja aktiiviset kodit. Autan ja opastan kaikessa koiranpitoon liittyvässä koko koiran eliniän. On mukava kuulla miten koiran kanssa menee ja mitä sille ja sen perheelle kuuluu!

Pennut luovutetaan:
- 7-8 viikon iässä
- mikrosirutettuina
- eläinlääkärin tarkastamina
- hoito-ohjeen ja ruokapaketin kera

Mikäli haluat tietää enemmän roduista, koiristani, nykyisistä tai tulevista pentueista, ota yhteyttää puhelimitse tai sähköpostitse!